Instalatii gaze

       Societatea SC NISI CONSTRUCT SRL a fost infiintata in anul 1993 si a dobandit de-a lungul anilor o vasta experienta in natural gas picturedomeniul instalatiilor de gaze naturale. Societatea noastra dispune de un personal autorizat si special instruit conform cerintelor A.N.R.E.
Societatea noastra este autorizata A.N.R.E si va ofera urmatoarele servicii:
  1. Proiectarea si executia instalatiilor noi  de utilizare a gazelor naturale pentru: vile, case, apartamente, complexe rezidentiale, spatii comerciale,  institutii, hale industriale, etc…
  2. Proiectarea si executia instalatiilor de bransamenta gaze naturale.
  3. Proiectarea si executia instalatiilor de separare a consumului de gaze naturale.
  4. Consultanta de specialitate in domeniul gazelor naturale.
  5. Servicii de verificare/revizie tehnica periodica obligatorie  a instalatiilor de utilizare a gazelor naturale pentru asociatii de proprietari, persoane fizice, persoane juridice si institutii. Verificarea tehnica periodica a instalatiilor de gaze este obligatorie la fiecare 2 ani iar revizia tehnica periodica a instalatiilor de gaze este obligatorie la fiecare 10 ani.
  6. Modificari, mariri si renominalizari a instalatiilor de utilizare gaze naturale.
  7. Intretinerea si inlocuirea coloanelor de gaze naturale existente pentru asociatii de proprietari, vile, case, institutii, complexe rezidentiale, etc…
  8.  Vanzarea si/sau montajul sistemelor de protectie formate dintr-un senzor de detectare a scaparilor de gaze si o electrovana care opreste furnizarea gazelor in caz de avarie

     SENZOR  DE  GAZE :

                                                           Electrovana cu senzor pentru detectare scaparilor de gaze naturale:

 

senzori-de-gaz-wireless~44727725

           Acest sistem este alcatuit dintr-un Detector sau Senzor care se monteaza pe perete  in incaperea in care se afla consumatorul de gaze si care sesizeaza eventualele scapari de  gaze, semnaleaza optic si acustic aparitia scaparilor de gaze naturale. Daca nu se  intervine la timp pentru oprirea gazelor transmite un semnal catre electrovalva montata  in punctul cel mai indepartat al instalatiei (cat mai aproape de contorul de gaze) si astfel se inchide automat furnizarea gazelor pana la remedierea problemei.

                     Conform normativului de gaze naturale NTPEE/2008 , incaperile in care sunt      montate aparate de utilizare a gazelor naturale si care au montate geamuri termopan sau  securizate cu o grosime mai mare de 4 mm, trebuie sa fie prevazute obligatoriu cu aceste  sisteme de prevenire.

          Pentru montarea acestor echipamente orice beneficiar este obligat sa apeleze la o societate autorizata A.N.R.E cum este si societatea noastra. Specialistii nostri autorizati au calificarea de a monta astfel de sisteme si de a va ajuta sa alegeti cel mai bun sistem pentru siguranta dvs.